Over bètaversie

Belangrijk: Bètaversies zijn niet bedoeld voor gebruik in de Verenigde Staten.

We willen graag weten hoe je onze nieuwe functies gebruikt en nodigen je uit om bètatester te worden. De bètaversie bevat nieuwe functies die je kunt uitproberen voordat ze officieel worden uitgebracht.

Houd er rekening mee dat bètaversies minder stabiel kunnen zijn dan de uiteindelijke versie die officieel aan het publiek wordt vrijgegeven. Je kunt problemen tegenkomen zoals app-crashes, functies die niet goed werken of niet-beschikbare services.

De bètaversie is gratis. De functionaliteit van de app kan echter beperkt zijn (aankopen zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar). Lees zorgvuldig alle voorwaarden van de bètaversie in de Gebruiksrechtovereenkomst.

Opmerking: je mag de applicatie alleen gebruiken in overeenstemming met de functionaliteit van de geïnstalleerde versie van de applicatie. De gele markering naast het programmasymbool en 'Beta' toegevoegd aan de applicatienaam in het venster Info geven aan dat je de bètaversie van de applicatie gebruikt.

Voordat je begint met het bètatesten van de applicatie, lees het gedeelte Bèta en abonnementen aandachtig.

Neem deel aan bètatests

Stuur feedback

Stop met bètatesten